GIF(t) GUIDE

J'adore Absolue; Dior's ultieme ode aan jasmijn

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 2 minutes

Een van de meest iconische parfums van deze tijd is J’adore. Alleen al de naam weerspiegelt de expressiviteit die zo kenmerkend is voor Dior; Christian Dior kon namelijk enthousiast “J’adore!” uitroepen bij het zien van een geslaagde jurk.

Het eerste J’adore parfum zag het licht aan het einde van de vorige eeuw en is ontworpen als een ode aan Dior’s liefde voor bloemen, met een hoofdrol voor jasmijn. Een liefde die als een rode draad door de creaties van de couturier-parfumeur loopt. “Na vrouwen zijn bloemen de meest goddelijke creaties”, zei Dior dan ook maar al te graag.

 

THE PERFECT GIF(T)

François Demachy, Parfumeur-Createur van Dior, zet deze onvoorwaardelijke bloemenliefde voort door te zoeken naar de mooiste materialen en grondstoffen bij de vervaardiging van zijn parfumcreaties. Nauwlettend waakt hij over de kwaliteit van de oogst en de verwerking ervan – net als Christian Dior dat deed als het ging om de mooiste stoffen.

De laatste toevoeging aan de J’adore-familie is J’adore Absolu: een delicate compositie van absolues van jasmijn, roos en magnolia en frisse citrus-accenten. Het resultaat is rijk en sensueel, maar ook licht, zonnig en subliem nectar.

Shop dit floral-oriental parfum via:

www.dior.com

 

Tekst Paulijn van der Pot

Tags

dior

Lees ook

Aanbevolen voor jou