GIF(t) GUIDE

Het goede leven volgens Longines

Wensen te over, maar tijdens de feestdagen kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken. Geen paniek. Wij hebben de allerleukste cadeaus voor je verzameld.
Reading time 2 minutes

Een horloge met zo’n mooie naam als dit model van Longines: dat moet wel goed zitten. We presenteren je de DolceVita.

 

Bij Longines weten ze heel goed wat ze doen, hoe ze het moeten doen en wat mooi is. Het Zwitserse merk maakt dan ook al sinds 1832 horloges. Vanaf de eerste verschijning is Longines’ DolceVita-collectie een van de meest elegante die het horlogehuis maakt. Uiteraard zijn de modellen geïnspireerd op ‘La Dolce Vita’ en een eerbetoon aan het goede leven

De horloges in deze collectie matchen diverse metalen met elkaar. En zo zijn er combinaties van geelgoud en staal, staal en roségoud met alligator lederen banden en deze, onze favoriet, van staal en roségoud. Het is een tijdloze en glamoureuze combinatie.

THE PERFECT GIF(T)

Deze DolceVita combineert op subtiele wijze geometrische lijnen met zachte rondingen. De rechthoekige stalen kast meet 20,5 bij 32 mm en heeft subtiel afgeronde hoeken. De lange zijden zijn versierd met 46 diamantjes en de kroon is ook van roségoud, een mooi en opvallend detail.

Het horloge wordt aangedreven door een uitermate precies kwartsuurwerk, want precisie heeft Longines hoog in het vaandel staan. De wijzerplaat is van zilver met en ook zeer chic zijn de Romeinse cijfers. De stalen armband heeft achttien karaats roségouden details en de drievoudige veiligheidsvouwsluiting heeft een mechanisme dat geopend wordt middels een drukknop.

Dit horloge mag zich wat ons betreft met recht La Dolce Vita noemen!

 

Vind het dichstbijzijnde verkooppunt via www.longines.com of bezoek een vestiging van de Bijenkorf.

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou