GIF(t) GUIDE

Favoriet onder de kerstboom: lingerie perfectie

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 1 minutes

De misconceptie rondom corrigerend en naadloos ondergoed bestaat nog steeds. Saai en stoffig? Welnee. De nieuwe 'S by Sloggi'-collectie van ondergoedlabel Sloggi laat zien dat invisible bodywear alles behalve gedateerd is. Sterker nog - het is juist zó revolutionair dat het een ereplaatsje onder de kerstboom verdient. Deze zachte lingerie, gemaakt van verfijnde, comfortabele stoffen, heeft een luxe uitstraling dankzij doorschijnend kant en elegante metalen details.

Wat is er lekkerder dan lingerie die je niet voelt noch ziet? Dat is de leuke dubbele werking van Sloggi; het is onzichtbaar onder een strakke jurk, maar zo elegant dat je er juist mee gezien wilt worden. Bovendien streeft Sloggi voor comfort en dat merk je aan de nieuwe HyperMicro-stof in de S by Sloggi-collectie, die zowel vochtregulerend als sneldrogend werkt. 

THE PERFECT GIF(T)

Beugelbeha's, Push-ups, hipsters, tanga's of luxieuze body's. De S by Sloggi-collectie biedt voor ieder wat wils. De hele collectie is verkrijgbaar in klassiek zwart of in een elegante donkerblauwe petrol-toon. 

Shop de 'S by Sloggi'-collectie van Sloggi via:

www.sloggi.com

Tags

lingerie
gift-guide
gifts

Lees ook

Aanbevolen voor jou