GIF(t) GUIDE

De woontrui bij uitstek

Wensen te over, maar tijdens de feestdagen kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken. Geen paniek. Wij hebben de allerleukste cadeaus voor je verzameld.
Reading time 1 minutes

Wat dacht je van een heerlijke trui om in te wonen?

 

American Vintage staat bekend om haar perfecte basics. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het een Frans modemerk, dat zichzelf uitdaagt de beste basisstukken te ontwerpen. Qua fit, materiaal en kleur.

Ruim tien jaar geleden lanceerde oprichter Michael Azoulay zijn eerste lijn met enkel T-shirts, maar inmiddels is de collectie gegroeid en zijn er ook andere productgroepen toegevoegd. Allen gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen en kleurpigmenten die zorgen voor een rijke uitstraling.

Trouwens, de items kun je ook eenvoudig met elkaar combineren. Of zoals American Vintage zelf zeg ‘elk item kun je als een laag zien waardoor je een outfit opbouwt’.

The perfect GIF(t)

En in deze trui wil je letterlijk wonen. Het is er warm en knus. Net zoals je je huis wilt hebben in de wintermaanden. Door de wolmix van onder meer alpaca draagt de trui zeer zacht op je huid. Het oversized model is bovendien lekker lang, waardoor je ‘m ook als jurk kan dragen. Niets fijner dan een goede tijdloze trui waar je de komende winters makkelijk in kunt overleven. 

 

Shop de American Vintage 'Boolder'-trui via:

www.americanvintage-store.com

Tags

american-vintage
cadeautip
gift
gift-guide

Lees ook

Aanbevolen voor jou