GIF(t) GUIDE

Amaretto meets fashion

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 1 minutes

Denk je aan amaretto, dan denk je aan de Italiaanse crème de la crème van Disaronno Originale. Dit goed bewaarde, eeuwenoude familierecept is een smaakvolle succesformule en daarom niet zomaar een likeur. In 1525 zag Disaronno het licht als een dankbaarheidsgeschenk en vandaag herken je het nog steeds aan de iconische vorm van de fles, de originele nootachtige smaak en de onmiskenbare aroma's. 

Ieder jaar kiest Disaronno een Italiaans lifestyle merk die de Limited Edition-fles mag 'aankleden'. Zo kwamen eerder al samenwerkingen met onder anderen Versace, Cavalli en Moschino tot stand. Dit jaar viel de eer ten beurt aan het luxueuze modehuis Trussardi dat sinds de oprichting in 1911 eveneens een rijke historie kent, maar dan als hoogwaardig leer-specialist. Het resultaat van deze samenwerking is zowel een feest voor het oog als voor de mond: fuchsiakleurige, groene en blauwe penseeslstreken sieren de klassieke fles met daarin het beroemde likeur.

THE PERFECT GIF(t)

Samengesteld met expertise en gestoken in een kleurrijk jasje. Het is de ultieme (en overheerlijke) kerstcadeau-tip, dat een mooi plekje verdient in de drankenkast. Ook leuk: de Disaronno Wears Trussardi is eveneens verkrijgbaar in twee miniatuurversies die samen een feestelijk geheel vormen. 

De 'Disaronno Wears Trussardi' limited edition fles shop je via:

www.disaronno.com

Tags

gift-guide
gifts

Lees ook

Aanbevolen voor jou