Food

Zondag is rosédag!

Het Pulitzer Hotel is een van onze favoriete hangouts in Amsterdam. Voor een koffie in de prachtige tuin in de ochtend of juist een uitgebreid diner in restaurant Jansz. En deze zomer hebben we nóg een reden om er naar toe te gaan...
Reading time 1 minutes

Blok je agenda maar alvast, want vanaf dit weekend vindt zesmaal het speciale Rosé Sundays plaats, elke eerste en derde zondag in juni, juli en augustus. Waan je als een god in Frankrijk en laat je flink in de watten leggen door de koks van restaurant Jansz. De hoofdrol is weggelegd voor MiP Rosé (Made in Provence), een heerlijke licht gekleurde wijn uit de Côtes de Provence. Daarnaast is er een serie bijpassende gerechten bedacht. Extra op de lunchkaart staan bijvoorbeeld gegrilde kreeft met sinaasappelmayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg Barbecue. Kun je daarna in een ruk door naar de Pulitzer Bar om je zondagavond door te zetten. 

Rosé Sundays vindt plaats op 3 en 17 juni, 1 en 15 juli, 5 en 19 augustus (tussen 12:00 en 17:00) in Pulitzer Hotel te Amsterdam. 

 

Tekst: Tanne Gielen

www.pulitzeramsterdam.com

video

Tags

amsterdam
food
weekendtip

Lees ook

Aanbevolen voor jou