Food

Zomers cocktailrecept: Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden

Een cocktail van niveau: Belvedere’s The Pomme Highball. En makkelijk thuis te maken!
Reading time 58 seconds

Eerder las je over de smaakmakende samenwerking tussen Belvedere Vodka en chef Schilo van Coevorden; een viergangenmenu met een bijpassende Belvedere Vodka-cocktail voor iedere gang. Delicious! 

Om een beetje in de sfeer te komen, en een stukje van deze heerlijkheid zelf te bereiden, vind je hieronder het recept voor de verfrissende Belvedere’s The Pomme Highball-cocktail

1566392440264206  48a43741566392440292572  48a5249

Ingrediënten:
45 ml Belvedere Vodka
60 ml versgeperst appelsap
20 ml limoensap
10 ml suikersiroop
2 komkommerschijfjes besprenkeld met kurkuma
Fever-Tree sodawater

Bereiding
Vul een glas met ijs.
Voeg de Belvedere Vodka, appelsap, limoensap en suikersiroop toe.
Roer goed door.
Top het glas af met sodawater en garneer met de komkommer.

 

Enjoy!

Lees ook

Aanbevolen voor jou