Food

Weekend-tip: treat yourself to diner!

Leg jezelf in de watten met het wine-style tasting Grey Goose x The Duchess diner.
Reading time 1 minutes

Wine, spice and everything nice! Grey Goose & The Duchess slaan de handen ineen voor een exclusieve fine-dining samenwerking. Dit alles ter ere van de lancering van het nieuwe brandplatform 'Live Victoriously', waarin zowel de grote als kleine geluksmomenten van het leven gevierd mogen worden. En onder het mom: gelukkig zit in een klein hoekje! Hier wil je dineren dit weekend.

The Duchess is met haar Michelinster en adembenemende ruimte al een ervaring opzich. Het barpersoneel voorziet je verspreid over de avond van een uniek en uitgebalanceerd menu bestaande uit 3 gangen en 5 verrassende Grey Goose cocktails. Wodka was nog nooit zo veelzijdig!

Zoet, verfrissend en in perfecte samenspraak met het diner. Direct uit de Grey Goose fles uitgeschonken in je ijskoude glas. Denk aan speciale smaakcombinaties als Lambrusco Rosé (Grey Goose, Rasberry Shrub, oranjebloesemwater & soda) in combinatie met Crispy Gnocchi. En om dan nog maar te zwijgen over het dessert bestaande uit Chenin Blanc Dessert Wine met Apple Calvados inclusief bladgoud... Als dat geen weekend is!

 

Het speciale Live Victoriously diner is tot en met 15 september beschikbaar.

Reserveer via: info@The-Duchess.com

Tags

cocktails
weekend
weekendtip

Lees ook

Aanbevolen voor jou