Food

Weekend tip: het Amsterdam Wine Festival

Aankomend weekend, 16 - 18 maart, vindt het Amsterdam Wine Festival weer plaats op het westergasterrein. Een must-go voor echte wijnliefhebbers!
Reading time 1 minutes

Dit jaar is er een nieuw element toegevoegd aan het Amsterdam Wine Festival; het machinegebouw is namelijk getransformeerd tot pop-up restaurant, Winemaker’s Dinners. De eerste editie van Winemaker’s Dinners belooft een unieke ervaring te worden. Hier worden namelijk wijnen geschonken van het gerenommeerde wijnhuis Ramon Bilbao. En een sterrenchef die hier passende gerechten bij kokkerelt kan natuurlijk niet ontbreken: Ron Blaauw zal met zijn dosis creativiteit een spectaculair menu serveren.  

Ivar Beukeboom, eigenaar van het Amsterdam Wine Festival, wil met Winemaker’s Dinners een speciale sfeer neerzetten waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De 4-gangen lunch en het 6-gangen diner zijn een unieke combinatie van licht, decor, muziek, eten en rijkelijke vloeiende wijn. (Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon internationale wijnen komen proeven).


Kaarten zijn te koop via de website

Entree €12,50

Lunch €85

Diner €149,50

Tags

festival
wijn
weekendtip
amsterdam-wine-festival

Lees ook

Aanbevolen voor jou