Food

Wat een hitte! Zó geniet je toch van een (alcoholvrije) G&T

Hoe zeer we met zulk zomerweer ook genieten van 'the real deal', te veel cocktails blijven funest voor je lichaam. maar niet getreurd: dit drankje biedt een smakelijke oplossing!
Reading time 1 minutes

Jazeker, de hitte golf is aan! Het is daarom van uiterst belang dat je goed hydrateert en dat je van de alcoholische versnaperingen afblijft!

Toch hoeft dit voor gin & tonic liefhebbers niet te betekenen dat alle cocktails uit den boze zijn... Het Zuid-Afrikaanse label The Duchess zet namelijk 's werelds eerste non-alcoholische Gin & Tonic op de kaart! 

Maar hoe kan een G&T nou virgin zijn? The Duchess ontwikkelde deze verfrissende drank met hergedistilleerde jenerverbessen en gin-extracten in combinatie met botanisch tonic-water verrijkt met kruiden zoals rozemarijn, limoenbladeren, sinaasappelschil en kardemom. Daarom herken je de smaak van gin in deze cocktail zonder de vervelende bijwerkingen van alcohol te ervaren. Zeg maar dááág tegen die kater, en hallo tegen de verfrissing die je nodig hebt op deze zwoele zomerdagen! 

Psst... Ook leuk om te weten: alle tonics van The Duchess zijn alleen gezoet met plantaardige zoetstoffen en bevatten tot wel vier keer (!) minder suikers dan een gewone tonic. Win win dus! 

De tonics van The Duchess liggen vanaf nu in de schappen van de Albert Heijn. Proost!

Tags

zomer
cocktails
drinks

Lees ook

Aanbevolen voor jou