Food

Vier feest met Rens Kroes en win haar boek Powerfood - The Party Edition!

by Maryse de Bruijne
07.06.2017
Dat de knappe Rens Kroes van eten houdt, dat is geen geheim. Dat blijkt ook uit haar nieuwe boek Powerfood - The Party Edition. Maar hoe hangt zij zelf de slingers op in de keuken? We vroegen het haar!

Waarvoor kunnen we je ’s nachts wakker maken?
Ik houd er niet van om wakker gemaakt te worden. Daar word ik heel chagrijnig van, I need my sleep haha! Maar ik denk  een curry en pinda tempeh-snack. Of een lekkere zoete-aardappelbrownie! Mmmh…

Ben je een zoetekauw of ga je toch liever voor hartig?
Dat hangt af van mijn mood, maar als ik moet kiezen dan is het toch zoet. Denk ik...

Hoe groot is jouw liefde voor lekker eten?
Heel groot. Ik geniet het meeste van het eten als ik samen met mijn vriendje heb gekookt, uit eten ben of een diner with friends & family heb. Ik kan dan zoveel eten! Ik ben iemand die gezond kookt maar het moet zeker ook vers en lekker zijn. For sure!

Welke muzikant vergezelt jou tijdens het koken?
Dotan, Beyoncé, Frank Ocean en dirty R&B. 

Wie mag bij jou aanschuiven voor het diner?
De liefde van mijn leven natuurlijk! Ook mijn nichtje en neefje, ik heb altijd zoveel lol met ze. En waar ik altijd mee lach is Bülent, mijn art director. Hij kan ook nog  eens goed koken heb ik gehoord, dus dat mag hij wel eens voor mij doen. (Hint!).

Wat is jouw favoriete feestdag en waarom?
Thanksgiving & friendsgiving! Ik doe dat heerlijk in New York met iedereen rond de tafel. Iedereen neemt eten mee en we delen dan inspirerende food stories.

Favoriete feestelijke drankje?
Carrot cake in a glass, dit recept staat in Powerfood - The Party Edition. En champagne!

Het is pas écht een feestje als dit op tafel staat…
Tortilla chips, guacamole, watermelon pizza, fruit bowl, spiral quiche, sorbetijs, slaatje met crackers… ga zo maar door! Ze staan allemaal in het nieuwe boek.

Moet het feest in jouw keuken losbarsten? Pre-oder dan alvast Powerfood – The Party Editon van Rens Kroes via www.bol.com. En probeer hier alvast haar recept voor de overheerlijke Spiral Quiche!

GIVEAWAY

Deze actie is gesloten! 

Food photography credits: Cameron studio, Lieke Heijn & Pim Janswaard
Portrait photography credits: Anne Timmer
Uitgeverij: Unieboek Het Spectrum

Deel artikel

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou