Food

Vaderdagtip: geef je pa een IPA-jenever pakket.

Wynand Fockink en Lowlander Beer brengen de eerste I.P.A. Jenever op de markt.
Reading time 2 minutes

De oudste likeur- en jenever distilleerderij van Nederland, Wynand Fockink, brengt een revolutionaire jenever op de markt in samenwerking met Lowlander Beer. Wynand Fockink is opgericht in Amsterdam in de 17e eeuw, toen de eerste schepen vol met kruiden en specerijen ons kikkerlandje bereikten. Samen met Lowlander beer, dat bekend staat om de botanisch gebrouwen bieren en een ruimdenkende visie, heeft Wynand Fockinck de allereerste I.P.A. jenever gecreëerd! 

Deze I.P.A. jenever van 38% bestaat uit fruitige citrus, hop en gebrouwen kruiden en specerijen zoals we gewend zijn van de distilleer-legendes bij Wynand. Zo bevat de I.P.A. korianderzaad, witte thee, mout en jeneverbes met een bijzondere smaaksensatie als resultaat.

Maak beertails met de speciale I.P.A. jenever, zoals een frisse I.P.A. spritz met prosecco en sinaasappelschil. Of ga voor een frissere variant op een warme zomerdag met cola en limoen met crushed ice.

Is jouw vader toevallig een groot liefhebber van zowel jenever als I.P.A. bier? Dan is deze jenever of het kopstoot-bierenpakket misschien wel een goed idee voor vaderdag...

Bekijk het pakket met Lowlander bier en Wynand jenever hieronder: 

Benieuwd hoe I.P.A. Jenever wordt gemaakt? Check deze video:

Lowlander x Wynand

De Limited edition I.P.A. jenever en de kopstoot giftpack zijn vanaf eind mei te koop. Schiet wel op want er zijn maar1500 stuks verkrijgbaar!

Tags

hommes

Lees ook

Aanbevolen voor jou