Truffelliefhebber? Dit wil je eten.
Voor wie liever iedere dag truffel op het menu ziet staan moet zich asap richting 5&33 bewegen. Het is namelijk weer truffelseizoen en zoals ieder jaar presenteert 5&33 twee smakelijke truffelmenu's.
Ditmaal is de samenwerking aangegaan met chef Freek van Noortwijk en chef Guilluame de Beer, die een 4-gangenmenu met verse witte truffel hebben samengesteld. Zo wordt geserveerd: gefrituurde bloemkool met pecorino, gerookte buffalo ricotta ravioli, lam met artisjok en romige hazelnotencrumble - allemaal voorzien van heerlijke truffel.
Dit menu is tot en met eind februari 2020 te verkrijgen voor €50.
Ook is het Truffle Tuesday-concept opnieuw gestart, waarbij je voor een zachte prijs (€35) iedere dinsdag kunt genieten van een truffelcarpaccio en truffelpasta onder het genot van een glas Franciacorta.
PS: ook leuk om iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen!