Food

Tip: zó zet je zelf een gastronomisch diner op tafel

Altijd druk en tijd te kort, maar dol op écht goed eten? Wij hebben hier de oplossing voor de keukenprins/-prinses in spe.
Reading time 1 minutes

Met onze drukke agenda's lukt het nou eenmaal niet om iedere dag een sterrenmaaltijd tevoorschijn te toveren. Toch hoef je je niet richting een high class restaurant te begeven om een gastronomisch hoogstandje te proeven! Nee, echt. Gewoon gezellig thuis tafelen, zonder uren in de keuken te staan...

Voor de culinaire fijnproevers onder ons hebben we een tip waarmee je binnen een handomdraai een sterrengerecht op tafel zet: Cook Like A Chef. Hiermee stap je in de schoenen van chefs: Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Eric van Loo** en Soenil Bahadoer**. Speciaal voor jou hebben zij een exclusieve dinerbox samengesteld, met daarin viergangenmenu's op gastronomisch niveau. Easy does it!

De Cook Like A Chef-boxen zijn online te bestellen en worden vanaf 8 november iedere donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld aan huis bezorgd. Ook kun je passende wijnen kiezen! Kerstdiner bij jou thuis?

Kijk op cooklikeachef.nl voor meer informatie.

/

Tags

food
eten
tips
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou