Food

Proost: het is vrijdag (& ADE!)

En met deze smakelijke cocktail gaan we 't vieren.
Reading time 1 minutes

De komst van het weekend en het Amsterdam Dance Event 2019 mag natuurlijk niet ongenoemd voorbij gaan. Bovendien is 19 oktober ook nog eens International G&T day. Ofwel: meer dan genoeg redenen om er dit weekend een goed en smakelijk feest van te maken. Daarom delen we vandaag ons favoriete Bombay Sapphire cocktailrecept waarmee je met jouw mixologieskills ongetwijfeld de show zult stelen...

 

RECEPT

Dit heb je nodig voor de ultieme, herfstachtige Gin & Tonic:

  • 50 ml Bombay Sapphire
  • 25 ml Martini Riserva Speciale Rubino 
  • 100 ml premium lemon tonic water
  • 1 schijfje citroen
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 schijf steranijs

Pers de citroen- en sinaasappelschijf uit in een cocktailglas en drapeer beiden schillen in het glas. Voeg de Bombay Sapphire en Martini Rubino toe en roer. Vervolgens vul je het glas met ijsklontjes en schenk je je favoriete tonic tot aan de rand vol. Roer nogmaals voorzichtig en graneer met een schijf steranijs. Et voila! Je nieuwe favoriete herfst-G&T is geboren. 

Cheers

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou