Food

Op reis met Johnnie Walker

Houd jij van whisky en ben je op zoek naar een bijzondere avond uit? Dan is de Johnnie Walker Blue Label Bothy echt iets voor jou.
Reading time 2 minutes

Een bothy, wat is dat?, zul je misschien denken. Fair enough: wij wisten ook niet wat het was. Een bothy is de Schotse naam voor zeldzame, afgelegen hutten die je in de onstuimige Highlands vindt. Deze worden door wandelende avonturiers gebruikt om ‘s avonds warmte en onderdak te vinden. Je komt daar, vaak, als vreemden en na een avond vol whisky en goede verhalen verlaat je de bothy als vrienden voor het leven.

En zo kwam men bij Johnnie Walker op het idee om gasten een soortelijke ervaring aan te bieden. Zij nemen je mee naar een idyllische plek in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Een speciale ruimte in Bar The Tailor in omgetoverd tot een Bothy, waar je met maximaal 8 personen van een avond vol whisky geniet.

Tijdens de Johnnie Walker Blue Label Bothy experience, maak je kennis met het vlaggenschip van Johnnie Walker en eet je daarbij passende, kleine gerechten van sterrenrestaurant The White Room. The Tailor’s James Chaib, de beste bartender van Nederland 2019 hier links op de foto, heeft speciaal voor de Bothy experience de cocktails samengesteld, uiteraard met Blue Label.

 

Je kunt nog tot 20 december boeken, door te mailen naar fbreservations.nhcollectionkrasnapolsky@nh-hotels.com. Voor €25 bestel je een cocktail met een pairing bite, een vier-gangen tasting menu met cocktail pairing kost €52.

Meer informatie: www.johnniewalker.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou