Food

Nu te proeven: Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden

Vakmanschap wordt vermenigvuldigd wanneer het luxueuze Belvedere Vodka en een van Amsterdams meest gewaardeerde chefs - Schilo van Coevorden - handen ineen slaan. En dat kun je proeven!
Reading time 1 minutes

In 1993 veranderde de vodkawereld. De lancering van Belvedere Vodka bracht namelijk een nieuw segment in de markt; de super-premium vodka. In deze categorie staat vakmanschap centraal en zo wordt tot op de dag van vandaag de luxueuze vodka geproduceerd bij een van de oudste Poolse distilleerderijen en gemaakt van 100% Dankowskie Gold rogge en water uit eigen bron. Je proeft vanille, witte peper en noten in deze pure en fluweelzachte vodka, die zich uitstekend leent om zowel puur als in een cocktail te worden gedronken.

1566226380254680  48a43741566226380337852  48a4390
1566226380276723  48a4769

Waar Belvedere Vodka uit slechts enkele ingrediënten bestaat, is chef Schilo van Coevorden dagelijks omringd door legio ingrediënten in keuken van het Conservatorium hotel. In het prachtige restaurant Taiko worden gasten getrakteerd op immer verrassende gerechten, geïnspireerd op de Aziatisch keuken.

Voor de samenwerking met Belvedere Vodka gooit hij het over een andere boeg: “We lieten ons inspireren door de herkomst van Belvedere Vodka en haar pure smaken, de hoge kwaliteit van ingrediënten en dat luxe gevoel, zonder poespas.”

Het resultaat is een viergangenmenu met een bijpassende Belvedere Vodka-cocktail voor iedere gang.

1566227015623242  48a52491566227015667390  48a5334

Je kunt dit heerlijke menu (€78,- en de Belvedere Vodka cocktailpairing €60,-) de rest van de maand proeven bij de Brasserie van het Conservatorium hotel.

Reserveer hier.

Lees ook

Aanbevolen voor jou