Food

Moederdag-tip: de BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

Want je moeder verdient het om verwend te worden met héél veel lekkers.
Reading time 1 minutes

Het Amstel Hotel en BVLGARI bundelden hun krachtten en creëerden een limited edition Afternoon Tea die alleen beschikbaar is in mei. Ofwel, de perfecte timing om je moeder (en misschien ook je oma) mee te nemen tijdens moederdag. De Afternoon Tea is geïnspireerd op de nieuwe geur van BVLGARI, de Omnia Pink Sapphire, en uitgevoerd door de chefkok Rogér Rassin. 

Wij hebben al een voorproefje gehad, en we kunnen zeggen dat het een heuse smaaksensatie wordt. Je krijgt verschillende gangen met macarons met roze peper, grapefruit en vanille, de lekkerste theeën, scones, cakes, sandwiches en nog véél meer. Deze gangen zijn allemaal zorgvuldig samengesteld samen met BVLGARI en zijn geïnspireerd op de heerlijke geur Omnia Pink Sapphire. Zelfs de cake is gemaakt in de vorm van de parfum-fles! Met honger naar huis gaan gaat hier zéker niet gebeuren.

De BVLGARI Afternoon Tea kost €47,50 per persoon en je krijgt een verassing mee naar huis. Wees wel snel met reserveren, want het loopt storm! Bon appéit

Adres Amstel Hotel: Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam

Tags

moederdag
bulgari

Lees ook

Aanbevolen voor jou