Food

Martell, de Cognac die de toekomst opnieuw uitvindt

Met zijn nieuwe XXO zet Martell een meesterlijke prestatie neer, een schot in de roos. Zo ging het er aan toe op het Martell Home Live evenement in Singapore.
Reading time 2 minutes

In een oceaan van luxe vindt u het huis Martell met zijn eenvoudige, maar robuuste ideeën. Deze ideeën zijn gebaseerd op drie fundamentele begrippen: lokale producten, knowhow en het doorgeven hiervan. Hiermee wordt een bijzonder smakelijke band tussen hart, mond en geest verkregen.

Martell Chanteloup XXO brengt een grote verscheidenheid aan smaken, waarbij rondheid en  robuustheid worden gecombineerd. Immer evenwichtig, elegant en verrassend. Een luxe ervaring. 

Om cognac-liefhebbers te begeleiden in hun ontdekking van deze rijke en complexe mix, heeft het huis Martell Chanteloup XXO Masterpiece gecreëerd; een -bespoke- koffer die op bestelling gemaakt wordt en ontwikkeld is door de Ateliers Normand. Deze koffer is de belichaming van het Martell-vakmanschap en bevat cognac en twee “montres” (een fles die volgens traditie wordt gebruikt voor het proeven van de drank). Deze “montres”  kunnen persoonlijk worden gekozen door de klant tijdens het gesprek met Christophe Valtaud

En dit gesprek stond in de schijnwerpers op 4 december in Singapore, waarop ook de tweede aflevering van "Martell Home Live" werd  uitgezonden. Een feestelijke samenkomst, onder wie de Koreaans-Amerikaanse legendarische chef Judy Joo, de creatieve geesten van Opening Ceremony, ondernemer Arthur Bray, journaliste en pilote Claire Jedrek, chef Esu Lee, Thaise muzikant Daboyway, mixoloog Mel John Chavez, collectief Ghetto Gastro, die passie voor reizen en gastronomie combineren, en de Aziatische chef-kok Mary Chow, die sterk betrokken is bij de verdediging van de LGBT-gemeenschap. Deze groep getalenteerde mensen ging in gesprek over durf, betrokkenheid, authenticiteit en creativiteit - waarden die aansluiten bij de creatieve dynamiek van Martell.

De iconische Chinese Bao, een rijke en gastronomische ravioli, werd opnieuw uitgevonden voor deze prestigieuze gasten en gecombineerd met op maat gemaakte cocktails. Zo kwam Martell Cognac wederom verrassend uit de hoek.

Het was zo'n avond waarvan je kunt zeggen: there was magic in the air

/

Martell Chanteloup XXO zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor een prijs van 390 euro in de Martell-boetiek in Cognac en bij partnerdistributeurs wereldwijd. Martell Chanteloup XXO Masterpiece is beschikbaar op bestelling. Prijs op aanvraag.

Lees ook

Aanbevolen voor jou