Food

Like a Royal: logeren in Maison Moët, dat kan!

Het prestigieuze champagnehuis Moët & Chandon kwam met een uniek idee: voor een periode van zeven weken zal Maison Moët elke vrijdag én zaterdag haar deuren openen voor iedereen die toe is aan een dag en nacht weelde en luxe.
Reading time 2 minutes

Parc Broekhuizen, bij Utrecht, is het decor van een unieke overnachting in het Nederlandse 'Maison Moët'. En, jawel, deze overnachting begint in stijl: gasten worden opgehaald (en thuisgebracht) in een BMW 7 Serie met chauffeur. Zodra je arriveert bij de majestueuze oprijlaan weet je dat je een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. 

Direct na aankomst kan het Grote Genieten beginnen want tijdens het exclusieve verblijf in één van de 14 royale suites word je meegenomen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis. Maar er is meer: in de suites is een breed scala aan luxe beautyproducten om het diva-gevoel compleet te maken.

Ook leuk: je kunt als gast een high-fashion item huren uit de met zorg samengestelde capsule wardrobe. Na een glamourous pas-sessie schuif je in vol ornaat aan bij het uitgebreide 5-gangen-champagne-diner en het digestief - Chic, verfijnd en sprankelend! 

Zin in een avondwandeling over het landgoed? Pourquoi pas?! Kijk je liever films voor het slapen gaan? Dan zul je vast blij worden van de intieme home cinema.

/

En de morning after? Die begin je uiteraard met een champagne-ontbijt op bed. 

De prijs voor deze unieke overnachting in Maison Moët is €230 of €250 per persoon, afhankelijk van welke suite je kiest.

Reserveren kan via www.maisonmoet.nl.

Tags

champagne
moet-et-chandon
moet-amp-chandon

Lees ook

Aanbevolen voor jou