Food

Interview: de keukengeheimen van it-girl Patricia Manfield

Lees de keukengeheimen en het signatuurrecept van een typische L’Officielle-vrouw. Deze keer: muzikant en it-girl Patricia Manfield uit Milaan.
Reading time 2 minutes

Ligt het aan de jaloersmakende Instaposts of is het de overdosis coolness van it-girls, de meiden van morgen? De in Moskou geboren Patricia Manfield behoort tot de nieuwe lichting, bestempel haar gerust als de Italiaanse Jeanne Damas. Even inspirerend als haar Insta-feed zijn haar outfits en fotografen eten uit de handen van deze 24-jarige streetstyleprinses. Naast haar looks zijn ook de stembanden in topconditie. Ze bracht onlangs haar debuutalbum uit en de blog The Atelier, dat ze samen met haar vriend Giotto Calendoli runt, draait op volle toeren. Een vragenvuur in de keuken.


Hoe groot is de liefde voor lekker eten? ‘Ik ben verzot op eten. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk verschillende keukens te proeven.’

Favoriete lunchsetting? ‘Een tafeltje bij het zwembad in een grote tuin met mijn beste vrienden.’

Wie nodig je uit aan de dinertafel? ‘Kate Moss.’

Verrassingen op tafel? ‘Je maakt me heel blij met een dessert na iedere maaltijd.’

Het nieuwste kookboek of front row bij Chanel? ‘‘I love food’, maar dit is geen moeilijke. Chanel natuurlijk!’

Hoogtepunten van afgelopen zomer? ‘Ik ben voor het eerst gaan gokken in Las Vegas. Man, dat was geweldig. Echt kicken en, zoals te verwachten, een tikje verslavend.’

Dromen zijn bedrog? ‘Helemaal niet, blijf vooral trouw aan jezelf. Ik wil de beste muzikant worden die ik kan zijn.’

@patriciamanfield

Patricia's zalmtartaar

Ingrediënten:

Aardappelen, venkel, rucola, avocado, zalm, munt, amandelen.

Bereiding:

Maak een romige puree van gekookte aardappelen en venkel. Zet de ronde vorm op een bord en vul deze tot bovenaan, beginnend met rucola, de aardappel/venkelpuree, avocado en in azijn gemarineerde zalm. Werk af met blaadjes munt en amandelschijfjes. Houd de ingrediënten in de vorm en laat het geheel opstijven in de koelkast. Dien het gerecht na 15 minuten koelen op.

Tags

keuken
italiaans
interview
itgirl
vetements
russisch
moskou
recept
patricia-manfield
mode
milaan

Lees ook

Aanbevolen voor jou