Food

Gastronomie-tip: Kom biologisch en kunstig dineren!

Op 14, 15 en 16 juni wordt de nieuwste editie van Experimental Gastronomy georganiseerd in Amsterdam - en daar kun jij bij zijn.
Reading time 1 minutes

De organisatie is in handen van Steinbeisser en Vereniging Hendrick de Keyser. En ditmaal wordt één van de beste chefs uit Azië naar Amsterdam gehaald om een spectaculair menu op tafel te toveren. We hebben het over de Taiwanese topchef André Chiang, die opgroeide in Japan en voor zijn culinaire carrière naar Frankrijk verhuisde. Hier ging hij voor verschillende hoogwaardige restaurants aan de slag en inmiddels heeft hij welgeteld vijf restaurants onder zijn hoede, waaronder één in zijn geboorteland.

Nu komt de Michelensterren-kok voor Experimental Gastronomy naar Amsterdam, waar hij een volledig biologisch en plantaardig tasting menu zal voorschotelen. Dit menu wordt in samenwerking met tien verschillende kunstenaars uitgeserveerd. 

De avond met het 8-gangen tasting menu inclusief dranken kost €175. Je kunt een plaatsje reserveren via info@steinbeisser.org. Ben jij erbij?

Wat kun je ervan verwachten? Bekijk hieronder de editie in Bern van vorig jaar:

/

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou