Food

Een exclusieve limited edition-collectie van...

...modeontwerper Bjorn van den Berg en evian®! Bekijk de wedergeboorte van het flesje.
Reading time 1 minutes

Het is niet de eerste keer dat evian® de krachten bundelt met een modeontwerper. 11 Jaar geleden bundelde evian® de krachten met niemand minder dan Christian Lacroix himself. Nu mogen we dit mooie moment opnieuw meemaken en slaat het pure bottle-merk de handen ineen met de Nederlandse modeontwerper Bjorn van den Berg. Beiden zijn dol op heldere, natuurlijke bronnen, dus deze collab is een logische match!

Je kent van den Berg van zijn liefde voor luxe en pure materialen. Zijn ontwerpen zijn doordrenkt met luxe en precious materialen zoals heldere kristallen. Dit zien we dan ook duidelijk terug in de limited edition-collectie van evian! 

Van den Berg transformeerde de evian-fles tot een glitterende sensatie. Duister en in zwart gehuld en afgewerkt met een afneembare, luxe hanger. Deze kun je loskoppelen en vastmaken aan de ketting in de bijbehorende doos.

Inspiratie haalde de ontwerper uit de feestdagen - het moest immers een 'juweel op de kersttafel' worden. En dat is gelukt! Ook symboliseert de Bjorn van den Berg x evian collab de nieuwste mode-collectie genaamd Fragile - waar de focus ligt op de puurheid van de mens. 

Lees meer over de collab op www.evian.com

Tags

collab
limited-edition
evian
bjorn-van-den-berg

Lees ook

Aanbevolen voor jou