Food

Dolce & Gabbana brengt een pasta uit

Mode op zichzelf, is al lang niet meer genoeg. Waar Chanel een paar seizoenen geleden een heuse supermarkt als catwalk had, ging Dolce & Gabbana nog een stapje verder. Na Dolce & Gabbana keukenapparatuur, brengt het merk nu ook zijn eigen pasta uit.
Reading time 1 minutes

Niets zegt méér Italia dan pasta. Misschien is het dus wel een logische stap dat Dolce & Gabbana, van origine een Italiaans modehuis, nu een eigen pasta uitbrengt. De pasta wordt gemaakt door Pastificio Di Martino, een familiebedrijf dat al sinds 1962 in de buisiness zit. Dolce & Gabbana namen de verpakkingen voor hun rekening. Benieuwd? Wees er dan snel bij want deze samenwerking is in zeer beperkte oplage verkrijgbaar: slechts vijfduizend pakken in totaal.

Deze bijzondere pasta wordt exclusief verkocht bij Harrods in Londen en Pastificio Di Martino in Bologna, Napels en New York en voor zo'n modieus pakje spagetti leg je ook wel wat neer, één pak kost-$110 (€94,85).  Volgens de CEO van Pastificio Di Martino is dit pas het begin van de samenwerking en volgt er in de toekomst meer...

De pasta is verkrijgbaar via dimartinodolcegabbana.com

 

 Buon appetito! 

 

Dolce & Gabbana en Pasta Di Martino

Tags

dolce-gabbana
di-martino
pasta

Lees ook

Aanbevolen voor jou