Food

Doe maar een kopje cocktail…

Met de kerstdagen gaan we lekker aan de thee! Theeservies dan weliswaar, want in ons kopje schenken we gewoon gin!
Reading time 1 minutes

Het meest quirky gin-merk moet wel Hendrick’s zijn. Dankzij dit merk en de populariteit van gin-tonics is de verkoop van komkommers substantieel gestegen. Want het was Hendrick’s Gin die hun perfect serve met schijfjes komkommer presenteerden.

Maar ieder jaar komen de luitjes van Hendrick’s weer met iets nieuws. Dit jaar is dit het een bijzonder giftpack voor onder de kerstboom: het ‘Secret Order’ giftpack voor beschonken thee-soireetjes. Deze limited edition bestaat uit een fles Hendricks (duh!) en een sprookjesachtige kop en schotel. Het servies komt in twee verschillende designs, zodat je een set kunt verzamelen of je set aan kunt vullen. Natuurlijk kun je een goeie G&T ook gewoon in een normaal glas serveren, maar zeg nou zelf: zo’n kop en schotel is toch veel grappiger!

Dankzij verborgen recepten van gincocktails op de cadeauverpakking, heb je in ieder geval genoeg inspiratie om een aantal mooi drankjes te shaken. Hendrick’s ‘Secret Order’ te koop bij Gall&Gall, Sligro en de betere slijterijen.

Tags

cocktail
hendricks
gintonic

Lees ook

Aanbevolen voor jou