Food

Aanrader: de culinaire kunstwerken van Augusto Tombolato

Ja, we weten dat Italië bekend staat om pizza's en pasta's. Maar tijdens een citytrip naar Milaan is een bezoekje aan het PanEVO restaurant in The Westin Palace een echte must!
Reading time 2 minutes

Naast de neoclassicistische lobby, glamoureuze kamers in jaren 50 stijl en op en top luxe maak je je verblijf in The Westin Palace Milaan perfect met een bezoek aan het beroemde PanEVO restaurant in het hotel. 

Het PanEVO restaurant

Het restaurant staat bekend om de Mediteraanse keuken. Hier eet je traditionele Italiaanse gerechten waar executive  chef Augusto Tombolato zijn unieke culinaire en creatieve draai aan geeft. Hij combineert als geen ander eenvoud met innovatie en creëert met verse en seizoensgebonden producten de meest geraffineerde recepten.

Verblijf je niet in The Westin Palace? Geen probleem, voor een lunch of diner hoef je geen hotelgast te zijn!

Ga voor een Italian Breakfast, een business diner of het Let's Lunch, Let's Combo menu. Met dit Combo menu krijg je in slechts 15 minuten een heerlijk driegangenmenu inclusief water en koffie. Dit menu wisselt weekelijks en bestaat altijd uit de meest verse ingrediënten. 

/

Dus, binnenkort een citytrip naar Milaan? Maak hier je reservering voor het PanEVO restaurant en laat je culinair verrassen!

Het PanEVO restaurant bevindt zich in The Westin Palace Milaan op Piazza della Repubblica 20. 

Meer informatie? Ga naar www.panevorestaurant.com 

Tags

milaan
starwood
the-westin

Lees ook

Aanbevolen voor jou