Food

Hotel Des Indes steekt eeuwenoude receptuur in nieuw jasje

Alleen al bij binnenkomst van Hotel Des Indes waan je je in een andere wereld. Het befaamde hotel aan de Lange Voorhout in Den Haag heeft een geweldige historie en biedt al meer dan 130 jaar luxe van het hoogste niveau.
Reading time 2 minutes

En alsof dit alles nog niet genoeg is heeft Hotel Des Indes ook een geweldig restaurant. Sinds kort is hier een nieuwe excutive chef: Roel Gilissen. Voor Restaurant Des Indes heeft hij een nieuw menu opgesteld voor de fine dining. De receptuur die teruggaat tot de 19e eeuw geeft hij zijn eigen frisse draai en steekt hij in een modern jasje.

De culinaire passie van Roel Gilissen proef je in elke hap en over elk detail is nagedacht. Zo verwijst hij met het gebruik van kruiden en specerijen naar de koloniale tijd in Nederlands-Indië, waar de naam van het hotel vandaan komt.

Roel verrast met zijn combinaties. Bijvoorbeeld met zijn dessert van Foie Gras met spekkoek en Carupano-chocolade. De smaken vullen elkaar perfect aan waardoor deze ambitieuze chef zelfs de fijnproevers laat genieten van een culinair spektakel. 

Dus, binnenkort wat te vieren? Of gewoon heel benieuwd naar de kunsten van Roel Gilissen? Reserveer hier alvast een tafel en geniet van de culinaire sensatie!

 

Hotel Des Indes is gevestigd aan de Lange Voorhout 54-56 in Den Haag 

Meer informatie? Ga naar www.desindes.nl

 

Tags

hotel-des-indes
roel-gilissen

Lees ook

Aanbevolen voor jou