Food

5x de lekkerste cadeaus voor moederdag

Zondag is het zover: tijd om de allerliefste moeder in het zonnetje te zetten. Nog geen cadeau? Geen paniek. Want wat is er nou leuker dan samen met je moeder genieten van een hapje en een drankje? Daarom zetten wij vier heerlijke opties voor je op een rij!
Reading time 2 minutes
Lunchen bij Hotel des Indes

Wil je echt uitpakken? Trakteer je moeder dan op een bezoek aan Hotel des Indes. Alleen al door het luxueuze interieur van het hotel leg je haar extra in de watten. Daarnaast geniet je hier van een speciaal moederdagmenu. 

High tea langs de grachten van Utrecht

Een high tea is altijd goed. Maar je maakt het nog leuker met de Hightea Boot in Utrecht. Ontvang bij aankomst een heerlijk glas prosecco en geniet van diverse hapjes terwijl je de prachtige grachten van Utrecht ontdekt! 

Wijnproeverij bij Vyne

Deel jij de liefde voor wijn met je moeder? Verras haar dan met een wijnproeverij. Bij wine-bar Vyne in Amsterdam kan je diverse wijnen proeven onder het genot van de lekkerste gerechten van restaurant Envy. Enjoy! 

The Bottomless Brunch 

Een heerlijke brunch én onbeperkt bubbels? Ideaal voor moederdag! The Bottomless Brunch, een combinatie van brunch en unlimited bubbles, is in Manhattan al een trend en maakt deze moederdag zijn debuut in Nederland bij PRESSROOM in het INK Hotel.

Royal Afternoon Tea in het Conservatorium hotel 

Is je moeder een echte theeleut? Ga dan voor de 'Your Mum, Her Day' Royal Afternoon Tea in het Conservatorium hotel. Geniet met van exclusieve theesoorten en een heerlijk menu met sandwiches, scones, gebak en andere lekkernijen.

Tags

moederdag

Lees ook

Aanbevolen voor jou