Fashion

When life gives you lemons...

Yoga ready? Check. Een 5km run? Check. Een brunch? Check. Dinner ready?.. Ach, waarom ook niet!
Reading time 2 minutes

Het atletische Canadese sportmerk Lululemon is één van de pioniers van de geliefde trend: 'athlesuire'. Mocht dit je niet bekend in de oren klinken: yoga pants all day, everyday! Oftewel sportkleding dragen, ook als je niet net hebt gesport. Zo ben je altijd workout ready en daarnaast zit het stiekem ook nog eens heel lekker. Lululemon voegt daar innovatieve technologische ontwikkelingen aan toe, waardoor je de sportswear niet alleen voor een yoga sessie hoeft te gebruiken, maar deze geschikt is voor elke lichamelijke inspanning.

Lululemon werd  in 1998 opgericht. De focus van het merk lag in eerste instantie op yoga. Maar door de vrouwelijkheid en stylishness van deze sportkleding nam de populariteit van het merk snel toe.

Met hun innovatieve technologieën en designs groeide het merk verder tot een van de pioniers in de athlesuire. 

De betrokkenheid met de consumenten is key voor Lululemon. Hierdoor zijn ze gedreven om meer te zijn dan een sportswear-merk.

Hun visie? Het creëren van een community waarin mensen hun healthy levensstijl kunnen delen om op deze manier doelen te realiseren en anderen te motiveren.

Voor Lululemon gaan comfort, style en vrouwelijkheid hand in hand. En die combinatie uit zich in het nieuwste familielid: de Enlite sportbeha. Deze zit net zo goed als 'ie werkt. Ontworpen met een natuurlijke fit en gemaakt van innovatief materiaal dat de bewegingen van je lichaam volgt. Perfect om zorgeloos in te hardlopen!

En mocht de zon dan toch schijnen en het terras je naam roepen, dan kun je met deze stylish Enlite Bra na je workout gerust aanschuiven. 

Shop

lululemon_Enlite Bra_Black_Front_98€.jpglululemon_Fast and Free Tight_Alpine White_ 148€.jpglululemon_Fast and Free Bra_jet stream_78€.jpglululemon_Fast and Free Tight_148€.jpglululemon_Enlite Bra_Magnum_Front_98€.jpglululemon_Run Speed Short_68€.jpglululemon_Mind Over Miles Crop Top_Antidote_Black_68€.jpglululemon_Light And Breezy Tank_78€.jpg

Tags

sportkleding
yoga
lululemon

Lees ook

Aanbevolen voor jou