Fashion

Wegdromen bij Vivaldi en Fendi Couture

Het toppunt van elegantie? De prachtige klanken van Vivaldi's 'Vier Seizoenen' en een violiste gekleed in Fendi Couture.
Reading time 1 minutes

FENDI Renaissance – Anima Mundi is de titel van een uniek streaming event dat vandaag nog te zien is. Het bijzondere spektakel is zowel een genot voor het oog als voor het oor, aangezien het een samenwerking betreft tussen de Accademia Nazionale di Santa Cecilia en Maison FENDI. Op het programma? Een uitvoering van Vivaldi’s Estate van 'De Vier Seizoenen', door het orkest van het Accademia Nazionale di Santa Cecilia en ster-violist violinist Anna Tifu, die voor deze gelegenheid drie verschillende FENDI Couture looks draagt. Het decor van dit sprookjesachtige gebeuren is Palazzo della Civiltà Italiana, FENDI’s pittoreske hoofdkantoor in Rome.

Dit smaakvolle initiatief is ontstaan vanuit het verlangen om, na de pandemie, een positieve boodschap uit te dragen en verbondenheid te creëren met de gemeenschap. Dat het plaatsvindt op de eerste dag van de zomer is geen toeval: deze timing symboliseert re-birth; een wedergeboorte van kunst, muziek en mode. 

/

Tags

fashion
fendi
couture

Lees ook

Aanbevolen voor jou