Fashion

Oliver Peoples x The Row

Wie had ooit gedacht dat die kleine meisjes uit Fullhouse zoveel jaar later aan het roer zouden staan van een succesvol modelabel...
Reading time 1 minutes

Nee, dat had niemand kunnen voorspellen. Maar de Olsen twins - oftewel Ashley en Mary-Kate Olsen - richtten ruim tien jaar geleden hun modelabel The Row op en worden sindsdien geroemd om hun bijzondere modeontwerpen. Net als Victoria Beckham zijn de Olsen zusjes een van de weinige celebs die een succesvolle switch hebben kunnen bewerkstelligen. Al vanaf het prille begin worden ze serieus genomen door de kritische modepers, omdat hun ontwerpen steeds van hoge kwaliteit zijn. 

 

Dat werd ook opgemerkt door het luxe brillenmerk Oliver Peoples, die The Row strikte voor een eerste samenwerking zo'n twee jaar geleden. De nieuwste collectie omvat een zestal zonnebrillen, gebaseerd op vintage stijlen. De ingetogen elegantie van The Row en de typische Californische sfeer van Oliver Peoples komen wederom feilloos samen. Stuk voor stuk zijn het klassieke modellen, waarmee je de winterzon prima kunt trotseren. 

Tags

mode
zonnebrillen
therow
olivierpeoples

Lees ook

Aanbevolen voor jou