Fashion

#TheMetGala: 11x headpieces die we gaan onthouden

Een kandelaar, metershoge fruitmand of op elkaar gestapelde hoeden: niets is te gek!
Reading time 2 minutes
Katy Perry

Katy Perry verlichtte (letterlijk) de rode loper met haar Moschino-outfit.  Deze avond hing zij niet in de lampen, nee, de lampen hingen aan háár! Katy 'Kandelaar' Perry...

Cara Delevinge

Cara's regenboogkleurige Haute Couture look van Dior is al spraakmakend genoeg, maar de fruitmand op haar hoofd zullen we ook niet snel vergeten! Van bananen tot kunstgebitten en gebakken eieren - uhm...right...

Janelle Monáe

Onder het motto 'beter vier hoeden op het hoofd dan één in de hand' sierde Janelle Monae de rode loper (en leek ze meteen 50 centimeter langer).

Céline Dion

Madame Céline Dion bewees haar liefde voor couture in een prachtige jurk van Oscar de la Renta en een delicate gevederde hoofdtooi. Naar verluidt steekt er meer dan 3000 uur in deze specifieke creatie... 

Gal Gadot

De Givenchy haute couture outfit van de Wonder Woman-actrice is in vergelijking met een aantal andere looks die de revue passeerden nog redelijk minimalistisch. Het is dan ook vooral de haarband versierd met parels die ons modehart sneller doet kloppen. 

Jennifer Lopez

Glitter & glam in de meest letterlijke zin: Jennifer Lopez schittert op de rode loper in een prachtige creatie van Aterlier Versace. Op en top glamourous disco vibes!

Gemma Chan

De actrice van Crazy Rich Asians zorgt ervoor dat alle ogen gericht zijn op haar gezicht door de prachtige creatie op haar hoofd. Wat een kunstwerk! 

Billy Porter

De zonnegod has arrived! Die outfit... die beauty-look, die kroon... Billy is een plaatje. 

Emily Ratajkowski

Een elfje uit een andere wereld; De prachtige Emily leek over de rode loper te zweven! Ze droeg een elegante earpiece en ontelbaar veel diamanten. Sprookjesachtig!

Emily Blunt

Emily Blunt liet zich niet uit het veld slaan door het Camp-thema van het MET gala dit jaar. Zij koos voor een sierlijke outfit en een matching haarband. Niet Camp, wel mooi!

Jared Leto

Jared was de head-turner van de avond, inclusief zijn eigen hoofd. Tikkeltje griezelig, heel raar, toch cool.

Tags

red-carpet
looks
met-gala
rode-loper
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou