Fashion

Een ode aan de Spaanse vakantieliefde

Het einde van de zomer nadert. En na het nippen aan je laatste Pina Colada op de Spaanse boulevard dreigen de afscheidsperikelen met je Spaanse hunk Carlos, Pepe of Juan toch te eindigen met een gebroken hart en een verloren adres...
Reading time 1 minutes

Maar zo hoeft het volgens het kledingmerk Lois helemaal niet te gaan! Lois introduceert de lijn ‘Chico’, een t-shirtcollectie die de Spaanse vakantieliefdes eert en ons nog tot lang na het vliegveld laten genieten van onze heerlijke latino’s.

Dial 9-Juan-Juan

De tussencollectie brengt een ode aan het geflirt, de zwoele blikken en onvoorwaardelijk machogedrag van onze Spaanse vakantieliefdes, waar wij met z’n allen helemaal niet zonder willen. De koude Nederlandse winter (en eigenlijk ook zomer) wordt vanaf nu verwarmd door zwoele herinneringen die ons letterlijk op het lijf worden gedrukt. Op een speelse en humoristische manier verschijnen onze Spaanse hunks op een heerlijk zoetig roze, wit of babyblauw shirtje. Want laten we eerlijk zijn, is er iets zoeter dan Spaanse romantiek?

Salt 'n Pepe

De collectie bestaat uit drie t-shirts waar Carlos, Pepe en Juan de hoofdrol op spelen. Grote kans dat iedereen zich wel een magisch vakantiemoment kan herinneren bij Salt ’N Pepe, de Dial 9-Juan-Juan en Tender Love van Carlos. Ain’t we right?
 

Dus of je nu al lang en breed over je Spaanse crush heen bent, of de grootverpakking tissues nog moet inslaan? Een vergeten liefde zullen Carlos, Pepe en Juan zeker niet zijn. Met grote dank aan Lois!

/

Tags

vakantie
lois
vakantieliefde
t-shirt

Lees ook

Aanbevolen voor jou