Fashion

New faces die je dit jaar in de gaten moet houden

Nee, Kaia Gerber is niet de enige rising star. Dit zijn 5 new faces die het gaan maken dit jaar.
Reading time 2 minutes

FRAN SUMMERS / @fransummers

Agency: Ford Models

Het gezicht van de nieuwe campagnes van Prada en Chloé is Fran Summers. Met al 19 shows (inclusief een exclusieve voor JW Anderson in Londen afgelopen september) is de 18-jarige Britse schone in 2018 vast en zeker vaak te spotten in de fashion scene
 

HANNAH MOTLER / @hannah_motler

Agency: Premier Model

Hannah Motler verspilt geen tijd, afgelopen zomer werd het model gescout door een agent van Premier Model terwijl ze met haar moeder aan het shoppen was in de straten van Manchester, de 16-jarige Britse heeft afgelopen september haar eerste successen behaald, bij modehuizen als Victoria Beckham, Maison Margiela en Louis Vuitton. Niet verkeerd.

 

GISELE FOX / @giselejfox

Agency: MP Paris

Na haar debuut afgelopen winter heeft de 16-jarige Gisele Fox de harten van New York, Milaan en Parijs veroverd. Met shows als Marc Jacobs, Fendi, Prada, Dries van Noten, Loewe en Givenchy heeft ze al aardig wat ervaring opgedaan. 2018 kan alleen nog maar mooier worden voor het jonge model.

 

OLIVIA FORTE / @kidforte

Agency: Yes Management

Olivia, een mysterieuze look, retro en een "badass"-popje, alles wat we nodig hebben in de modewereld. Het is daarom ook zo gek nog niet dat het model voor shows als Coach en Miu Miu heeft gelopen. De créme de la créme van 2018.

 

NINOUK AKKERMAN / @ninoukakkerman

Agency: Ford Models

Net als Gisele Fox brengt Ninouk de tomboy-stijl weer terug in de fashion. De slimme 23-jarige die neuroscience heeft gestudeerd en van motorrijden houdt, is niet het 'typische' model. Toch heeft ze shows gelopen voor onder andere Prada, Dior en Acne Studios. 2018 brengt ze gelukkig nog door op de catwalk voordat ze het weer labaratorium induikt. 

 

Tags

catwalk
model
modellen
2018
fashionshoot

Lees ook

Aanbevolen voor jou