Fashion

Liam Payne is het nieuwe gezicht van HUGO

HUGO, het sublabel van het Duitse modehuis Hugo Boss, heeft al sinds de lancering half jaren negentig een sterke connectie met muziek. Geen vreemde keuze dus om voor het voormalige bandlid van One Direction te kiezen als gezicht van het merk.
Reading time 1 minutes

Jammer dat Lemonaid & ChariTea pas sinds 2008 op de markt is, want de drankjes hebben namelijk al het lekkere van de vroeger door je ouders verboden frisdrank, maar zijn gemaakt van Fair Trade ingrediënten. Helemaal biologisch en ook nog eens eerlijk geproduceerd! 

Van elke fles die verkocht wordt gaat 5 cent naar de Lemonaid & ChariTea foundation. Dit geld wordt gebruikt in de  regio's van de boerengemeenschappen waar de ingrediënten voor de soft drinks vandaan komen. Geniet dus dubbel van deze dorstlesser!

Ter ere van de vijftigste verjaardag van zanger Kurt Cobain heeft de concept store offshore TOKYO een boek gepubliceerd genaamd: HELLOH? Het boek toont quotes en foto’s van vintage kleding die werd gedragen door de legendarische grunge band Nirvana. Als extraatje voegden de makers foto’s toe uit het persoonlijke archief van Cobain. Stijlinspiratie van de bovenste plank! 

L'OFFICIEL NL filmhuis: boots galore

1. Scrunchies

Rijke kleuren
/
3. Brinkman

‘Niks fijners dan op je gemak rond te snuffelen in een goed antiquariaat en door oude, vergeelde boeken te bladeren. Dan lijkt de tijd even stil te staan.’

Antiquariaat Brinkman, Singel 319.

Shop

KBTL55L32_295.jpgKS7108W03_950.jpgKC1109W82_622.jpgKS4403J64_900.jpg

Tags

boss
hugo-boss
hugo
2019
ss19
liam-payne
ambassadeur
gezicht

Lees ook

Aanbevolen voor jou