Fashion

Giselle Norman: 5 dingen die je moet weten over het kersverse topmodel

Een jaar geleden was Giselle Norman voor het eerst te zien op de internationale catwalks en dit seizoen domineert ze het modetoneel: ze paradeerde in ruim 41 H/W2019-20 shows! Giselle Norman, onthoud die naam...
Reading time 2 minutes

Louis Vuitton, Chanel, Valentino, Off-White, Chloe, Lanvin, Fendi ... Giselle Norman schitterde tijdens de recente Fashion Weeks in alle toonaangevende shows.

5 Dingen die je moet weten over deze rijzende mode-ster:

Moedervlekken.

Net als Cindy Crawford heeft Giselle Norman een karakteristieke moedervlek. Sterker nog, ze heeft er twéé, en wel perfect symmetrisch op elke jukbeen één. 

Ze werd ontdekt op het toilet van een restaurant.

De 18-jarige Engelse was met een klein gezelschap op stap in het Londense King's Road toen ze opeens naar de wc moest.  Daar werd ze ontdekt door een scout van Storm Management. Giselle was toen amper veertien jaar jong.

Haar catwalkdebuut was voor JW Anderson

Giselle Norman's modellencarriere gaat als een raket. Ze debuteerde op haar zeventiende voor de Britse ontwerper JW Anderson, en pardoes opende ze de show. 

1552301964848182 gettyimages 920489286
JW Anderson herfst-winter 2018-2019 © Victor Virgile / Getty Images

Ze is fan van Netflix-serie The Sinner.

Samen met haar zus Saskia heeft Giselle de serie The Sinner (door en met Jessica Biel) verslonden. 'Ik heb het hele seizoen in 48 uur bekeken ", onthult ze. 

Ze groeide op in een klein Engels dorpje.

Giselle Norman komt uit het kleine stadje Petworth in West Sussex, Groot-Brittannië. Een schattig plattelandsdorpje dat doet denken aan de setting van de film The Holiday met Kate Winslet en Jude Law in de hoofdrollen. 

/

Tags

model
giselle-norman
topmodel
it-face
h/w2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou