Fashion

Gaat dit Canadese warenhuis Nederland veroveren?

Ons koude kikkerlandje maakt plaats voor het populaire warenhuis: Hudson's Bay. Met niet één, niet twee, maar 10 vestigingen. Pak je verlanglijstje er maar bij want deze merken kun je hier vinden...
Reading time 1 minutes

Bij het oorspronkelijk Canadese Hudson's Bay vind je diverse fashion brands, lingerie, schoenen, tassen, horloges en sieraden, beautyproducten, kids en een home en lifestyle-afdeling. Onder het merkportfolio van het warenhuis vallen onder andere de grote titels als TOPSHOP, TOPMAN, Tommy Hilfiger, HUGO, Calvin Klein, MAC, Urban Decay, Karl Lagerfeld, Olivia Burton, Nike, Adidas en UGG.

Maar er is ook plaatst gemaakt voor meer upcoming merken als Anecdote en Krakatau. Daarnaast shop je bij Hudson's Bay ook onze Nederlandse Scotch & Soda, G-star en Denham. 

En je hoeft niet lang meer te wachten, de eerste winkel opent haar deuren al in augustus in Amsterdam aan het Rokin. 

 

/

The Limiteds x Dutch Designers

Speciaal voor Hudson's Bay heeft een groot aantal internationale merken en Nederlandse designers The Limiteds-collectie ontworpen. Key voor deze limited edition lijn zijn de iconische kleurstrepen van het warenhuis die elke designer op eigen wijze verwerkt.

The Limiteds-collectie is vanaf de officiële opening in de winkels beschikbaar. Er is slechts een beperkt aantal designerstuks te koop, dus reserveer nu alvast je favoriete items via de Hudson's Bay-app. Happy Shopping!

The Limiteds x Dutch Designers

Tags

limited-edition
hudsons-bay
the-limiteds-collectie

Lees ook

Aanbevolen voor jou