Fashion

Fernanda Ly: de ster van Kate Spade

Co-starring: de schattigste katten van New York.
Reading time 1 minutes

Denk aan Parijs in de jaren 1920, een creatieve smeltkroes van sterke en interessante vrouwen die niet bang waren om zichzelf te laten zien. Dat is de reden waarom de romantische stad, werd gekozen als inspiratiebron voor de herfstcollectie van Kate Spade New York. 

Kate Spade herfst 2017 campagne
Dieren en bloemmotieven bij de nieuwe collectie van Kate Spade

De najaarscampagne van Kate Spade liet zich inspireren door drie toonaangevende roaring twenties figuren. Waaronder de Amerikaanse showgirl Louise Brooks, die wereldberoemd werd als danseres en gezien werd als het boegbeeld van de zelfbewuste flapper vrouw in jaren twintig. Eveneens lieten ze zich inspireren door het beroemde schilderij van Kees van Dongen genaamd: Le coquelicot, de klaproos in het Frans. Het schilderij van een mysterieuze vrouw met een rode hoed die wordt gekarakteriseerd door haar gedurfde schoonheid. Tot slot, staat het jazz-age icoon Josephine Baker voor de Amerikaan die haar dromen achterna ging in Parijs.

 

Maar kwam Josephine Baker ooit terug naar Amerika? We will never know. Maar Fernanda Ly kwam zeker terug. In de najaarcampagne stopt Fernanda Ly bij een klassieke New York diner voor een steak met friet, terwijl ze wordt omringd door haar katten. Ze zit aan de bar met Franse muziek op de achtergrond; ze danst en iedereen danst met haar mee.

''Fernanda past perfect bij de esthetiek van ons merk, en belichaamt de Kate Spade New York girl. Dit seizoen helpt ze ons bij het vinden van alledaags geluk''

Tags

campagne
kate-spade
fernanda-ly
herfst-17

Lees ook

Aanbevolen voor jou