Fashion

Faces of Fashion

Elk seizoen is er wel weer een hype die overheerst bij de modecampagnes van de grote merken. De ene keer zijn de oudere dames in, het seizoen daarop zien we juist piepjonge modellen. Wie zijn de sterren van de modecampagnes van dit voorjaar?
Reading time 2 minutes

De modellenbroer

Anwar Hadid voor Hugo Boss

Alsof het nog niet genoeg is dat we Gigi en Bella Hadid overal zien, is het nu de beurt aan hun (toegegeven, nogal knappe) zeventienjarige broer Anwar die als gezicht van Hugo Boss is uitverkoren.

 

De Actrice

Chloë Grace Moretz voor Coach

Het merk kreeg een cool-over van ontwerper Stuart Vevers en daar hoort natuurlijk een bijpassend cool gezicht bij. Enter actrice Chloë, die er op stond dat er zo min mogelijk aan haar werd gephotoshopt.

 

De supermodellen

Isabeli Fontana, Natasha Poly & Doutzen Kroes voor Balmain

De Balmain-vrouw van ontwerper Olivier Rousteing is van het type ‘fierce’ en daar horen old-school supermodellen bij.

De tweeling

Ruth & May Bell voor Dior

Ruth met haar coole korte koppie kenden we al, maar die heeft dus een precies-even-knappe tweelingzus, maar dan met lang haar. Die dubbele knapheid werd gestrikt door Dior.

Het paardenmeisje

Edie Campbell voor Versace

Paarden zijn de grote liefde van model Edie Campbell, dus wat een gelukje dat ze voor de campagne van Versace allerlei acrobatische kunstjes op haar lievelingsdier mocht tonen.

De Veteraan

Amber Valletta voor Loewe

Het was een topconferentie van legendes toen deze campagne voor Loewe werd geschoten met model Amber Valletta, fotograaf Steven Meisel en make-up artist Pat McGrath.

Foto's via Pinterest

Tags

dior
versace
balmain
loewe
hugo-boss
coach

Lees ook

Aanbevolen voor jou