Fashion

Eén jurk, drie #PuccixLOfficiel it-girls

Alle drie zijn ze jong en veelbelovend, en alle drie dragen zij het meest iconische kledingstuk van Emilio Pucci.
Reading time 1 minutes

De soepelvallende jurk met gekleurde, all-over pop-print is misschien wel het meest iconische kledingstuk van Pucci. Het ademt luxe, la dolce vita en een vanzelfsprekend soort hedonisme, stuk voor stuk eigenschappen die samen komen in het Florentijnse modehuis dat in 1948 werd opgericht door de markies Emilio Pucci en sinds 2015 onder creatieve leiding staat van Massimo Giorgetti.

Eén jurk, drie it-girls

Angelina Woreth

De 16-jarige Parisienne Angelina Woreth groeide dankzij haar Instagramaccount uit tot een it-girl. Haar foto’s in trendy outfits en met een verveelde blik leidden er zelfs toe dat Woreth tegenwoordig deel uit maakt van de Gucci Gang.

Angelina Woreth

Mackenzie Foy

Ze is nog maar 16 lentes jong en toch heeft Mackenzie Foy al een indrukwekkende carriėre achter de rug. Campagnes voor onder andere Ralph Lauren en acteerde ze in The Twilight Saga: Breaking Dawn.

Mackenzie Foy

Carlotta Kohl

Sinds haar 15e werkt ze als model en daarnaast maakt de Duitse schone - die opgroeide in Parijs - felgekleurde schilderijen met bijenwas en fotografeert ze verdienstelijk, zo schoot ze ondere andere editorials voor de Franse editie van L’OFFICIEL.

Carlotta Kohl

Fotografie Sarah Blais
Styling Jennifer Eymère
Video Shota Sakami

Creative Direction ill-Studio

Tags

pucci
it-girl
puccixlofficiel
carlotta-kohl
mackenzie-foy
angelina-woreth

Lees ook

Aanbevolen voor jou