Fashion

Paradeer deze zomer als een supermodel over het strand, net als Doutzen!

Mojito in de hand en salsa muziek op: laat de Cubaanse summer vibes maar komen! Supermodel Doutzen Kroes lanceerde dinsdag haar eerste swimwear collectie en die is Boho Chic met een Cuban touch.
Reading time 1 minutes

Doutzen Kroes reist heel wat af en bezoekt de mooiste plekken op aarde. Dit vormt dan ook de inspiratie voor haar eerste zwemcollectie voor Hunkemöller.

Doutzen's droombestemming?

...Tulum in Mexico! 

En dat blijkt wel uit de tassels, franjes, muntjes en schelpen waarmee Doutzen haar gloednieuwe zwemcollectie heeft versierd; al deze details zorgen voor een bohemian uitstraling die haar doet denken aan deze droombestemming. 

Dankzij de sexy Brazilian cuts - Doutzen's ode aan de zelfverzekerheid van Zuid-Amerikaanse vrouwen - is de collectie bovendien vrouwelijk en uitdagend. Nu horen we je denken: 'de collectie is vast alleen maar weggelegd voor supermodellen met jaloersmakend strakke lijven'. Maar niets is minder waar! Dankzij de bijpassende pareo's boho gehaakte jurkjes en easy-to-wear playsuits is Doutzen's Swim Collectie comfortabel en draagbaar voor iedereen!

/

De Doutzen Swim collectie is vanaf 2 mei 2017 online verkrijgbaar en ligt vanaf 5 mei 2017 in de winkel. 

Meer informatie? Kijk dan op www.hunkemoller.nl

Tags

doutzen-kroes
doutzen-stories
hunkemoller

Lees ook

Aanbevolen voor jou