Fashion

Dit is wat we weten over H&M x Moschino

We hebben wel eens gefantaseerd over dit droomduo, alleen hadden we niet verwacht dat het ooit écht zou gebeuren!
Reading time 2 minutes

Heel Instagram staat er vol mee: de H&M x Moschino collab. Ook wij zijn mega-enthousiast over deze samenwerking en we kunnen haast niet wachten. Dit is alles wat we er al over weten. 

De #HMOSCHINO samenwerking wordt (pas) 8 november gelanceerd, dus moeten we heel even geduldig zijn. We kunnen veel kleur verwachten zoals we gewend zijn van Jeremy Scott. Een kiekje, gemaakt tijdens het Coachella-festival, lichtte een tipje van de sluier op. Hierop onthulde Gigi Hadid en Jeremy Scott zelf de allereerste items van de collectie. 

De eerste beelden van de collectie

We spotten hier een kimono met disc-print,  gewatteerde thigh high boots en grote chunky gouden kettingen.

Enthousiast kondigde Jeremy aan dat de samenwerking draait om het bereiken van meer mensen: "Ik ben zo blij met Moschino en H&M. Ik wilde altijd al mensen bereiken met mijn mode, en met deze samenwerking gaat het me lukken om nog meer fans te bereiken dan voorheen ooit gelukt is."

In de persverklaring van H&M verklapten ze dat de samenwerking "een radicaal TV concept zal worden en zowel social media als tradtiotionele media gaat samensmelten tot één grote digitale ervaring". Nog een beetje vaag, maar we zijn heel benieuwd waar dit heen gaat. We verwachtten nu al veel pop-cult referenties, kleur, printjes en goud. 

Op een schaal van 1 tot 10, hoe excited ben jij? 

JUST IN

Nog meer beelden van de collectie

Tags

collab
moschino
hm

Lees ook

Aanbevolen voor jou