Fashion

De nieuwste insta-hype: Virtuele modellen!

Gigi en Kendall, move over. Dit is de nieuwe generatie -virtuele!- it-girls!
Reading time 3 minutes

Ze zijn bloedmooi, hebben grote mode-contracten op zak en zijn net zo actief op social media als menig ander model met honderdduizenden volgers. Het enige verschil is dat ze niet echt zijn.

Deze virtuele/GCI-modellen nemen langzaam maar zeker intstagram over en ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. We hebben het over Shudu (120.000 volgers)  en Miquela (1.1 miljoen volgers)

Maak kennis!

Shudu

Op Instagram heet ze @shudu.gram en ze is 's werelds eerste digitale supermodel. Shudu is een prachtig Afrikaans-Amerikaans model; Rihanna repostte haar zelfs op de Fenty Beauty-feed. Ze lijkt levensecht... Zie hieronder een aantal van haar foto's en oordeel zelf. 

 

Miquela

Dit virtuele model is 19 jaar, heeft Braziliaanse en Spaanse roots en is zowel model als zangeres. Miquela (@lilmiquela) is een van de meest succesvolle Instagram-influencers van het moment met meer dan één miljoen volgers. Ook zien we haar regelmatig poseren in kleding van de grootste modehuizen, waaronder Gucci, Balenciaga en Stüssy en was ze uitgenodigd voor Prada's fashionshow in februari. Ongelofelijk dat dit model niet van vlees en bloed is...

 

Tags

design
instagram
modellen

Lees ook

Aanbevolen voor jou