Fashion

Levi’s® 501® Original is jarig... En wie jarig is trakteert!

144 jaar geleden werd de eerste Levi's 501® Original ontworpen. Tot op heden blijft het dé ultieme klassieker en is deze jeans niet meer uit het straatbeeld weg te denken.
Reading time 1 minutes

De Levi’s® 501® Original werd in 1873 door Levi Strauss en Jacob Davis ontworpen. Key ingredients? Stevigheid en hoge kwaliteit. En dit is nog steeds de succesformule die deze jeans zo razend populair maakt. Zelfs zo populair dat er al snel zusjes en broertjes bij kwamen, genaamd: Skinny, Stretch, CT, Big & Tall en Shorts.

En wie jarig is trakteert, daarom brengt Levi's® speciaal voor deze gelegenheid een limited edition 501® Day celebration collectie uit. De inspiratie? De creativiteit en energie van wereldwijde muzieksteden. En dat is niet gek aangezien menig muzikant graag in een 501® rockt. En ook de vijfde aflevering van de Levi's documantaire komt deze dag uit: The 501® Jean Stories of an Original, Music. Hierin zijn onder andere Solange Knowles en Snoop Dogg te zien. 

De exclusieve collectie bestaat uit een 501® jeans, een Trucker Vest voor heren en voor de dames een short. Wees er snel bij, er zijn namelijk maar een toepasselijke 501 stuks van elk beschikbaar. 

Geen limited edition kunnen bemachtigen? Shop dan hier jouw tijdloze klassieker uit de Levi’s® 501® Original familie! 

 

Tags

levi-s
501

Lees ook

Aanbevolen voor jou