Fashion

De Dior SS19-campagne is een zijdezachte droom

En dat is geen verassing met zo'n topfotograaf als Harley Weir.
Reading time 3 minutes
fendi jamie campbell bower

De tuin geurt heerlijk en de bloemenpracht is oogverblindend. Christian Dior had het mooi voor elkaar. We beelden ons in hoe de couturier lange zomernachten doorbracht op dit chateau in gezelschap van kunstenaars zoals Salvador Dalí en Marc Chagall en omringd door muzen zoals zijn zusje Catherine Dior - alias Miss Dior - en andere inspirerende gasten.

Covermodel Winnie Harlow is eveneens onder de indruk van de unieke locatie terwijl ze het domein verkent en in verschillende kamers poseert voor de lens van Laura Marie Cieplik. Het resultaat van deze uitzonderlijke shoot met Winnie als hedendaagse Miss Dior zie je in het nieuwe nummer van L'OFFICIEL NL.

/

De jeugdopleiding van Ajax is een pittige en soms een brute afvalrace. Succes is niet altijd verzekerd. Hoe heb jij dat ervaren?

‘Wie bij Ajax komt te spelen weet dat het moeilijk wordt. Er zijn zó veel goede spelers. In de loop der jaren worden jongens, ook vrienden, weggestuurd. Je leert weliswaar al van jongs af aan met de hoge druk om te gaan, maar dat is best pittig. Je moet altijd presteren, anders moet je weg. Maar, zoals je zegt, het is wel echt een opleiding: je wordt door de trainers en begeleiders ook opgevoed, zowel als voetballer, maar ook als persoon. Je krijgt normen en waarden mee, dat vindt men bij Ajax heel belangrijk. Maar op een gegeven moment zit je al een tijdje bij de club en krijgen sommige jongens om je heen al profcontracten, en dan wil je dat natuurlijk ook.’

Shop

115.pngThe-Alina---Tortoise-side.png114.png113.jpg112.png111.png
The-Hailey-Black-Blue-s4503.png
The-Francis---Casablanca.png
The-Finley-Dove-s3024.png
The-Chris-Sunray-s4354.png
The-Alina---Tortoise-side.png
The-Alina---Peach-side.png
Francis---Neutro--Sand.png
The-Hailey-Black-Yellow-s4502.png

Bekijk de clip hieronder:

MICROKOSMOS

Bogota, de hoofdstad van Colombia, is een bruisende stad waar dankzij een keur aan architectonische en historische bezienswaardigheden, musea, kunstgaleries en excellente restaurants van alles te zien, te doen en te proeven is. Het Sofitel Victoria Regia ligt in het noorden van Bogota, in een rustige straat in de luxueuze wijk Zona Rosa, de ‘roze zone’; niet voor niets dat de gevel van het Victoria Regia ’s nachts felroze kleurt! Het hotel, dat is vernoemd naar een bijzondere lelie die op de Amazone drijft, is ontworpen door Miguel Soto. Deze Colombiaanse architect is erin geslaagd om elegante, moderne Franse elementen te combineren met karakteristieke lokale details. Zo zijn de muren van de 102 kamers geschilderd in warme tinten zoals terracotta en aubergine, terwijl de stijlvolle, gemarmerde badkamers zijn uitgerust met Hermès-badproducten – het toppunt van Franse chic. Dineren doe je in het eigen restaurant BASILIC, dat is gespecialiseerd in de mediterrane keuken maar daarnaast ook heerlijke Franse en Colombiaanse fusion -gerechten serveert.

www.sofitel.com

Tags

campagne
dior
collectie
fotografie
ss19

Lees ook

Aanbevolen voor jou