Fashion

Crazy About You!

Vandaag is een mooie dag. Wanna know why? Sinds vandaag is About You online, 'Europa's meest persoonlijke fashion-webwinkel'. De lancering werd gisterenavond groots gevierd met een stijl- en vooral ook sfeervol feest in Amsterdam waarbij de beats van The Lost Frequencies door de speakers knalden en de champagne rijkelijk vloeide, in aanwezigheid van o.a. Edgar Davids, Kasper Dolberg, Lil Kleine, Ronnie Flex, Carolien Spoor, Remy Bonjasky, Naomi van As en Anna Nooshin.
Reading time 2 minutes

Maar wat onderscheidt de van origine Duitse online-winkel ABOUT YOU eigenlijk van andere webwinkels? Oprichter Tarek Müller legde desgevraagd uit dat ABOUT YOU écht over jou gaat. De filosofie is namelijk dat jij geinspireerd raakt door gepersonaliseerde suggesties van fashion-items die je krijgt aangeboden op basis van de gegevens die jij invult. Op deze manier speelt ABOUT YOU in op jouw persoonlijke voorkeuren. Aantrekkelijk is ook de manier waarop de trenditems worden gepresenteerd, namelijk gedragen door Nederlandse influencers zoals Gregory van der Wiel, Rose Bertram, Claartje Rose en Queen of Jetlags Noor de Groot. Kortom, de ultieme outfit-suggesties die je bovendien direct kunt shoppen. HANDIG! 

/

Dat dit gepersonaliseerde shopping-concept succesvol is blijkt wel bij onze Oosterburen; in thuisland Duitsland is ABOUT YOU sinds de lancering in 2014 een doorslaand succes en nu al uitgegroeid tot de op één na grootste online modewinkel. De afgelopen drie jaar zijn er versies van de app gelanceerd in Oostenrijk, Zwitserland en België, en nu is - eindelijk -  de beurt aan Nederland. En dat de ambities sky high zijn is duidelijke: de bedoeling is dat ABOUT YOU in 2020 één van de grootste digitalen modekanalen van Europa is.

Een andere belangrijke pijler van ABOUT YOU is de gebruiksvriendelijkheid; er is keuze uit ruim 50.000 artikelen van 500 merken, verzending is gratis en je kunt je aangeschafte items tot 90 dagen (!) na aankoop terugsturen. Voor wie nu al aanvoelt dat al dit leuks een aanslag op zijn/haar portemonnee gaat zijn is er nog meer goed nieuws: om de introductie in Nederland te vieren biedt ABOUT YOU de hele maand oktober en november 40% korting op al je aankopen.  

www.aboutyou.nl 

@aboutyou_nl

Tags

about-you
#crazyaboutyou

Lees ook

Aanbevolen voor jou