Fashion

Collab nieuws! Alexa Chung x Barbour

En spoiler alert... Het belooft de ultieme festival-collectie te worden!
Reading time 1 minutes

Vers van de pers: het fashionlabel van mode-guru Alexa Chung slaat de handen ineen met het luxe kledingmerk Barbour. Barbour ken je misschien als place to be voor duurzame materialen, ambachtelijk katoen en water- en winddichte waxjassen. Ofwel: de ultieme, functionele kleding voor buiten die beschermt tegen de natuurlijke elementen. Al deze expertise is trouwens niet verrassend, gezien het feit dat het merk al bestaat sinds 1972 en zelfs outerwear levert aan het Britse koningshuis. Toch is het nu tijd voor een vernieuwende richting, en dat gebeurt in de vorm van deze bijzondere samenwerking met miss Alexa Chung. 

Alexa is een trouwe Barbour-fan en draagt de jassen regelmatig naar regenachtige muziekfestivals. Ondanks dat de beelden van de capsulecollectie nog even op zich laten wachten is ze al lovend over de samenwerking: "Ik ben opgegroeid met Barbour en ik ben super trots dat het nu ook deel zal uitmaken van mijn toekomst."

Wat we verder al weten over de collectie? Het wordt een combinatie van de klassieke items van Barbour en Alexa's creativiteit - ontworpen voor het buitenleven. De collectie ligt vanaf 10 juni in de winkels - precies op tijd voor het festivalseizoen!

Stay tuned for more!

Tags

fashion
collab
alexa-chung
festival
collaboration
barbour

Lees ook

Aanbevolen voor jou