Fashion

Berlijns schoenenlabel timmert aan de weg

Of je gaat failliet of je hebt rotzooi aan je voeten. Het is knap lastig om mooie, hoogwaardige én betaalbare schoenen te vinden...
Reading time 1 minutes

Dat vonden de oprichters van het Berlijnse schoenenlabel Aeyde ook, dus besloten zij het heft zelf in handen te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. In 2015 startten Luisa Krogmann en Constantin Langholz-Baikousis daarom hun eigen merk. Wat begon met een kleine collectie - bestaande uit met name enkellaarsjes - groeit langzaam uit tot een volledig aanbod. Het gat waarin zij sprongen bleek immens groot want drie jaar later is het een van de meest gewilde schoenenmerken du moment. 

De SS18-collectie bestaat uit simpele enkellaarsjes, instappers, sandalen en muiltjes. Maar saai zijn ze zeker niet.  Alle modellen zijn voorzien van subtiele details en uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit. Hoewel Aeyde in Berlijn is gevestigd, worden de schoenen allemaal in Italië gemaakt. Qua kleur hoef je je ook geen zorgen te maken. Naast zwarte en blauwe exemplaren kun je deze zomer bijvoorbeeld ook rode, oranje en gele exemplaren verwachten. Aeyde is in Nederland uitsluitend online te koop. 

Tekst: Tanne Gielen

www.aeyde.com

/

Tags

mode
schoenen
design
berlijn
aeyde

Lees ook

Aanbevolen voor jou