Fashion

Maak kennis met Victoria’s Secret rookie Samile Bermannelli

Deze Braziliaanse beauty bewandelde al menig catwalk tijdens de internationale modeweken, maar nu is ze pas echt doorgebroken: ze vlamde namelijk eerder deze maand voor het eerst tijdens de show van Victoria's Secret, die VANAVOND op de televisie wordt uitgezonden!
Reading time 3 minutes

Braziliaanse modellen zijn al jaren een vaste waarde op deze catwalk der catwalks, denk bijvoorbeeld aan  Adriana Lima en Alessandra Ambrosio. Dit jaar maakte de 18-jarige Samile Bermannelli haar debuut op het plankier van Victoria's Secret

Wij vroegen deze Braziliaanse rookie naar haar ervaringen en haar beauty-routine - lees onder de foto-gallery haar antwoorden!

 

/

Wanneer en waarom begon je als model?
Ik begon mijn modellencarriére in 2016, toen ik meedeed aan een modellenwedstrijd in Brazilië. Ik wilde eigenlijk niet gaan, maar iedereen zei dat ik móést gaan omdat ik zoveel kans zou hebben. Dus ik ging en ik won!

Welke klussen vond je tot nu toe het leukst?
Ik vond mijn covershoot voor een blad het leukste, vooral omdat het echt een hele leuke dag was. Maar de Victoria’s Secret Show was ook een dag die ik nooit zal vergeten!

Hoe was de casting voor Victoria’s Secret? Was het de eerste keer dat je meedeed?
Het was een mix van allerlei verschillende gevoelens. Ik had nog nooit een vergelijkbare casting gedaan en er waren mega veel camera’s en mensen in de ruimte. Ik was zenuwachtig maar ik wilde het zó graag! Ik denk dat het voor modellen zoals ik, die deze casting voor het eerst doen, geweldig is om mee te maken.

Wat deed je toen je hoorde dat je geboekt was?
Ik was aan het shooten en had op dat moment geen telefoon bij me. Ik was heel erg nerveus en kon het niet geloven!

Zijn er merken waar je ooit nog mee wil werken?
Versace, Saint Laurent, Dior, Moschino, Jeremy Scott, Fenty… 

Hoe was je voorbereiding voor de Victoria’s Secret Fashion Show? Is er veel veranderd in je dagelijks leven?
Er is heel veel veranderd! Ik heb het altijd fijn gevonden om goed voor mijn lichaam te zorgen, maar voor deze gelegenheid heb ik mijn dieet en sportschema drastisch aangepast. Ook ben ik beter voor mijn huid en mijn haar gaan zorgen.

Hoe ziet jouw haar- en huidverzorging er dagelijks uit?
Voor ik ga slapen haal ik altijd mijn make-up af en ik gebruik zowel 's ochtends als 's avonds bronwaterspray en organic olie. Ook was ik mijn haar bijna elke dag met een verzorgende olie.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Het liefst doorgaan zoals het nu gaat! 

/

De Victoria's Secret show wordt vanavond in Amerika uitgezonden en is ook live in Nederland te zien (om 04.00 ’s nachts!). Voor wie graag op een wat menselijker tijdstip televisie kijkt is er een alternatief; morgen wordt de show herhaald om om 22.30 uur.

Tags

shanghai
victoriassecret
victoria-s-secret
samile-bermannelli
vsfs

Lees ook

Aanbevolen voor jou