Fashion

Het is zover: dit is de eerste collectie van Alexa Chung

De gebeden zijn eindelijk gehoord. Alexa Chung lanceerde gister de eerste collectie van haar eigen modelabel: ALEXACHUNG. En dat was het wachten dus echt wel waard. 
Reading time 2 minutes

Dat ze de ultieme coolgirl is met een authentieke gevoel voor stijl, dat is natuurlijk voor niemand meer een geheim. En dan kan het ook niet anders dan dat haar eerste collectie alles is dat je in je leven en kledingkast moet hebben. Oftewel: pak een pen en je verlanglijstje er maar bij, want dit zijn alle looks.

/

Alexa Chung heeft lang moeten zwoegen en zweten om haar collectie perfect te krijgen. En als je zoveel nachten doorbrengt met je tekentafel, dan kan het niet anders dan dat de vonk een keer overslaat. Daarom stapte zij gister met haar collectie in het huwelijksbootje waarbij de kerkklokken haar label ceremonieël inluiden. Bekijk hier welke bruiloftsgasten aanwezig waren!

De alleskunner is geen onbekende in de fashion industrie en heeft in de loop der jaren veel inspiratie op kunnen doen. Niet zo gek dus dat haar collectie vol zit met botsende combinaties. Van party pieces, bloemige jurkjes, rock 'n roll vibes, romantische stoffen en latex tot dat geweldige candy-striped pak! Een brede mix van mannelijk, vrouwelijk, speels, stoer en lief waarbij Alexa het geheel als geen ander in balans weet te houden. 

Kun je net als ons niet langer wachten? Ga dan snel naar www.alexachung.com en shop de collectie!

Foto's: Mitchel Sams (runway) & Dave Bennett (gasten)

Tags

collectie
alexa-chung

Lees ook

Aanbevolen voor jou